23 Şubat 2012 Perşembe

Röportaj | Tamer Batuboylu


Bozüyükspor Sportif Direktörü Tamer Batuboylu ile bir röportaj gerçekleştirdik:

- Bu sene müthiş bir performans sergiliyorsunuz. Çok zorlu rakiplerin önünde lidersiniz. Bu hafta zorlu Of deplasmanındasınız. Takımın havası nasıl?

- Takımımızın havası gayet iyi. Tabii finale doğru yaklaştıkça, maçlar daha da önem kazanıyor, daha da zorlaşıyor. Bütün planlarımızı, kazanmak adına yapıyoruz. Çok zor şartlarda çalışıyoruz. Bugün ilk kez çim üzerinde çalışma şansımız oldu. Antalya kampından geldiğimizden bu yana, buzlu zeminde de olsa çalışmalarımız devam etti ve bunun semeresini de aldık. Şu an lideriz ve bunu sezon sonuna kadar taşımayı istiyoruz. Çok iyi bir takımımız var. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz, büyük özveriyle çalışıyor. İnşallah şampiyonluğu ulaşacağız.

- Geçen sene Sakaryaspor'da şampiyonluk yaşadınız. Daha önce bu havayı tattınız.

- Tabii herkes başarı için mücadele eder. Biz de burada başarıya odaklıyız. Geçen sene şampiyonluk bize nasip oldu. Bu duygu gerçekten anlaşılmaz yaşanır. Çünkü koca bir sene çekmiş olduğun sıkıntıları, yorgunlukları bir çırpıda unutıyorsun. Bu mutluluğu, Bozüyük halkına yaşatmak istiyoruz.

- Grup hakkında ne düşünüyorsunuz. Şampiyonluğa oynayan birden fazla takım var.

- Sezon başında hedeflerini şampiyonluk olarak belirlemiş takımlarla mücadele ediyoruz. Bu grupta şampiyon olmak gerçekten çok zor. Bu büyük başarıyı elde etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

- İç sahadaki 10'da 10'luk galibiyet serisi, sizi baskı altına sokuyor mu?

- Lider olmanın ya da iç sahada tüm maçları kazanmanın belki psikolojik olarak baskısı vardır ama onu bir şekilde açığa çıktığını düşünmüyorum. Çünkü her maça en üst konsantrasyonla çıkıyoruz. Hocamız Engin Korukır, futbolcularımızı maça çok iyi hazırlıyor. Onları çok iyi motive ediyor. Her maçı, maçtan önce de yaşıyoruz. Dolayısıyla ben futbolcuların baskı altında kaldığını düşünmüyorum.

- İlçe takımı olmanızın bir problemi var mı? Büyük illerin kulüpleriyle mücadele ediyorsunuz.

- Tabii ki bir potansiyel farkı var ama sezon başında hiçbiri bizi hesaba katmıyordu. Özellikle son 2 haftaya kadar bu böyleydi. Bu da nasıl kenetlendiğimizi, birliktelik ve beraberliğimizin ne kadar üst düzey olduğunu gösteriyor. Taraftarımızın bizi maçlarda yalnız bırakmaması da çok büyük bir etken. Herşeyin başında, işini gücünü bırakıp, takım için mücadele eden bir başkanımız var. Şu an puan durumunda bulunduğumuz durum, şehir takımlarıyla baş edebildiğimizi gösteriyor.

- Taraftara iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

- Bizi 90 dakika boyunca destekliyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bizim için maç sonları da çok önemli. Mutluluğumuzu paylaşmak, kenetlenmek çok güzel. Bozüyük'te pek fazla sosyal aktivite yok. İnsanların konuştuğu tek şey, Bozüyükspor. Onlar da maça geldikleri zaman, sahada oynayan futbolcular gibi, kafa atıyorlardır. Onlara ve takımımıza inancımız sonsuz. Allah'ın izniyle hep beraber bu şampiyonluğu yaşayacağız. Stadyumdan sokaklara taşacağız.

- Bize zaman ayırdığınız için teşekkürler, ligde başarılar.

- Ben teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder