17 Şubat 2012 Cuma

Kırmızı Grup - 21. Hafta | Maç Önü

Bandırmaspor - Adıyamanspor
Bandırmaspor 3 haftadır kaybediyor. Liderliği de Fethiyespor'a kaptırdılar. Oysa devre arasına, en yakın rakibinin 7 puan önünde girmişlerdi. Bazı dönemlerde inişler çıkışlar yaşanabilir ama bu uzun süreli oldu. Adıyamanspor ise, son 5 haftadır berabere kalıyor. Son 3 maçları da, 0-0 bitti. Aslında ben, iyi transferler yaptıklarını ve çıkışa geçebileceklerini düşünüyorum ama bunun için birkaç hafta daha beklemeleri gerekebilir. Artık kaybetmeye tahammülü olmayan Bandırmaspor'un kazanacağını düşünüyorum. Maç öncesinde ev sahibi ekipte eksik bulunmazken, Adıyamanspor'da Emrah Tanta kart cezalısı.

1461 Trabzon - Fethiyespor
Lider Fethiyespor, en iyi iç saha performansına sahip takımlardan biri olan 1461 Trabzon'a konuk oluyor. Lider, nefis bir ivme yakaladı, 4 haftadır kazanıyorlar. 1461 Trabzon ise, ilk beşe kalabilme peşinde. Aslında sezon başında, teknik adamları ve kurdukları kadroyla, Körfez FK ile şampiyonluk mücadelesi yaşayacaklarını düşünüyordum ama olmadı. Bu maç hakkında tahmin yürütmek çok güç. Hangi sonuç çıkarsa şaşırmam. Maç öncesinde iki takımda da eksik bulunmuyor.

Alanyaspor - Şekerspor
Alanyaspor, geçen hafta ilk deplasman mağlubiyetini aldı. Çok ilginç bir takımlar. 18 maçta 10 beraberlik aldılar, bunların 7'si 0-0. Gol atmada ve gol yemede pek becerikli değiller. Beypazarı Şekerspor ise, küme düşme potasından uzaklaşıp, orta sıralara yükselme hedefinde. İki takımın da, beraberliğe hayır diyeceğini sanmıyorum. Şekersporlu Ali Temur, cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Kırklarelispor - Denizli Belediyespor
Kırklarelispor, en son golünü 2 ay önce atmıştı. Son haftalardaki performansları hiç iyi değil. Hızla da alt sıralara doğru iniyorlar. Denizli Belediyespor ise geçen hafta Ünyespor'u yenerek, 4 hafta aradan sonra galip geldi. Maç öncesinde iki takımda da çok sayıda eksik var. Ev sahibi ekipte Serkan Turhan ve Taner Araz, konuk ekipte ise Süleyman Olgun, Zeynel Yaldız ve Oğuzhan Berber cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. Maç hakkındaki tahminim, beraberlik.

Ünyespor - Sarıyer
Sarıyer kesinlikle 2. yarının en flaş takımı. Müthiş bir çıkış yaşıyorlar ve play off için şanslı olduklarını düşünüyorum. Ünyespor ise, Alanyaspor'la birlikte ligin en fazla berabere kalan takımı. Son haftaların en formda oyuncularından biri olan Efecan Karaca cezalı olsa da Sarıyer'in daha avantajlı taraf olduğunu düşünüyorum. En kötü ihtimalle, beraberlikle döneceklerdir.

Kızılcahamamspor - Adana Demirspor
Kızılcahamamspor, son 9 haftada 1 galibiyet alabildi. Hala ilk 4'te olmaları, ilk 11 haftada gösterdikleri harika performans sayesinde. Adana Demirspor ise bir galibiyet serisi yakalıyor, bir duraklama dönemine giriyor. Bir türlü istikrarı yakalayamadılar. O yüzden bu maç hakkında yorum yapmak çok güç. Haftanın en keyifli maçı olacağı kesin. Ev sahibi ekipte eksik yokken, konuk ekipte Burak Keskin, cezalı olması sebebiyle takımını yalnız bırakacak.

Eyüpspor - Çankırıspor
Bir diğer istikrarsız takım da Eyüpspor. Denizli'den 3 puanla dönüyorlar, Sarıyer'e kendi evlerinde kaybediyorlar, üzerine grubun en zor deplasmanında kazanıyorlar. Çankırıspor ise iç sahadaki başarılı performansını, deplasmanlarda sergileyemiyor. 8 maçta sadece 2 puan alabildiler. Bu maçta, her ne kadar sağı solu belli olmasa da, Eyüpspor'un galibiyete daha yakın taraf olduğunu düşünüyorum. Eyüpspor'da Halil Çelik, Çankırıspor'da Kasım Aras, cezalı olmaları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder