24 Şubat 2012 Cuma

Beyaz Grup - 22. Hafta | Maç Önü

Ofspor - Bozüyükspor
Ofspor, son haftaların en formda ekiplerinden. Bozüyükspor ise 4 haftadır kazanıyor ve liderliğini devam ettiriyor. Dün, Bozüyükspor idmanını izleme fırsatım oldu. Takımın havası gayet iyi ama Okan Öztürk ve Mikail Albayrak sakatlığı, Atahan Menekşe cezası nedeniyle Of deplasmanında yok. Ofspor'da ise Abdurrahman Kırmacı, kart cezalısı. Maç hakkında tahmin yürütmek çok güç. 90 dakika, her iki takım için de zor geçecek.

# Maçı Cumartesi günü 13:30'da  http://bozuyuk11.com/'dan dinleyebilirsiniz.

Konya Torku Şekerspor - Turgutluspor
Turgutluspor, ikinci sezona harika bir başlangıç yapmıştı ama son iki haftadır puan kaybediyor. İlk 4 sıra, farkı biraz açmışa benziyor. Görünüşe göre, 5. sıra için mücadele verecekler. Konya Torku ise, ligin rahat takımlarından. Alt ve üst sıralarla pek bir alakaları yok. Sezonu bu şekilde noktalayacaklardır. Maça geçecek olursak, galibiyete ihtiyacı olan deplasman ekibinin, bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Maç öncesi her iki takımda da çok sayıda eksik var. Konya Torku Şekersporlu Ertan Koç, Eren Görür ve İlkay Margılıçlı, Turgutlusporlu Ahmet Sağlam ve Tolga Doğantez, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

# Maçı Pazar günü 13:30'da KON TV'den izleyebilirsiniz.

Tokatspor - Tepecikspor
Tokatspor nihayet geçen hafta, Turgutluspor'dan puan kopardı. Tepecikspor ise Gaziosmanpaşa önünde puanı zor kurtardı. Açıkçası Tepecikspor'un ilk 5 yapabileceğine inanmıyorum. Aynı şekilde Tokatspor'un düşeceğine de. Tabii bunun için, böylesine hedef maçları kazanmak zorundalar. Bu maçı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyorum. Maç öncesi her iki takımda da eksik bulunmuyor.

Gaziosmanpaşa - Şanlıurfaspor
Gaziosmanpaşa, önce Turgutluspor'a, daha sonra Tepecikspor'a çelme taktı. Şanlıurfaspor ise zirve takibini sürdürüyor. Doğruyu söylemek gerekirse, Gaziosmanpaşa'nın bu maçta da bir sürprize imza atacağını ve puan alacağını düşünüyorum. Maç öncesinde ev sahibi ekipte Abdülkerim Öcal ve Selçuk Baştürk cezası, deplasman ekibinde Fatih Şen sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Diyarbakırspor - Çorumspor
6 puanlık maç tabiri için daha uygun bir maç olamaz herhalde. Diyarbakırspor kazanıp, son 3 sıradan kurtulmak istiyor. Çorumspor ise en azından kaybetmeyip, küme düşme potasının üzerindeki yerini koruma amacında. Maçın sonucunu kestirmek çok güç. İkisi de varını yoğunu ortaya koyacaktır.

Balıkesirspor - İskenderun DÇ
Balıkesirspor'un bütün sakat ve cezalı isimleri kadroya geri döndü. Uzun bir aradan sonra ilk kez tam kadro çıkacaklar. İskenderun DÇ ise geçen hafta hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet aldı. Geçen hafta kazansalar, şu an 5. sıradaydılar. Bu fırsatı tepmek, onlar adına hiç iyi olmadı. Maça geçecek olursak, Balıkesirspor'un kazanacağını ve zirve takibini sürdüreceğine inanıyorum. İskenderun DÇ'de Ömer Kısa, kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

# Maçı Pazar günü 13:30'da  http://www.balikesirspor.web.tr/'den dinleyebilirsiniz.

Yeni Malatyaspor - Kocaelispor
Yeni Malatyaspor 2 haftadır kazanıyor. Küme düşme potasından hayli uzaklaştılar. Kocaelispor'un durumuysa malum. Ev sahibi ekip galibiyet serisini 3 maça çıkarır. Ev sahibi ekipte Ömer Cuğ ve Gökhan Çakır, Deplasman ekibinde Aykut Öngel ve Anıl Gündoğdu, kart cezalısı oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler.

Pendikspor - Bugsaşspor
Pendikspor, grubun hedefsiz takımlarından. Aslında her zaman böyle takımlar tehlikeli olmuştur. Bugsaşspor ise 5. sıradaki yerini koruyor. Bugsaşspor, deplasmanlarda harika bir grafik çiziyor. İç sahada o kadar başarılı değiller. Bunu ve Pendikspor'un pek çok eksiği olmasını göz önünde bulundurursak, deplasman ekibinin 3 puana daha yakın olduğunu söylemek çok da zor olmaz. Pendikspor'un cezalıları: Uğur Keskin, Caner Erdoğan, Yasir Elmacı ve Erdem Koçal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder