16 Mart 2012 Cuma

Kırmızı Grup - 25. Hafta | Maç Önü


Şekerspor - Denizli Belediyespor
Her iki takım da son maçlarında Fethiyespor'la berabere kaldı. Şekerspor son 3 sıradan kurtulma derdinde. Son hafta, kümede kalma yolundaki rakipleri puan alınca, fark 4'e çıktı. Yarın ki maçtan mutlaka galip gelmeleri gerek. Denizli Belediyespor ise play-off potasına girmek istiyor ancak işlerinin kolay olduğunu söylemek güç olur. Artık her maçı final olan Şekerspor'un, bu maçı bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. Ev sahibi ekipte Hüseyin İriç, kart cezalısı.

Ünyespor - Körfez FK
Ünyespor, Adıyaman deplasmanından 3 puanla dönerek rahat bir nefes aldı. Körfez FK ise zirveye bu kadar yaklaşmışken Kızılcahamamspor'la berabere kaldı ve büyük bir fırsat tepti. Teknik direktör Serhat Güller, gol yollarındaki beceriksizlikten yakındı ama şampiyon olacağız diye de ekledi. Maç hakkındaki tahminim, beraberlik çıkacağı yönünde. Ünyespor'da Adem Sağlam cezası, Serhat Karakayalar ve Görkem Emrah Alp sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecekler. Körfez FK'da ise Samet Katanalp cezası, Mehmet Albayrak sakatlığı yüzünden takımlarındaki yerlerini alamayacak.

Kızılcahamamspor - Altınordu
Kızılcahamamspor ilk 5 hedefini sürdürüyor. Altınordu ise küme düşme potasının hemen üzerinde. Kızılcahamamspor, iç sahada iyi bir grafik çiziyor. Kadro kalitesiyle de Altınordu'nun birkaç adım önünde. Maçı kazanacaklarını ve play-off yarışını sürdüreceklerini düşünüyorum. Ev sahibi ekipte eksik bulunmazken, Altınordu'da Kadir Demirel kart cezalısı.

Kırklarelispor - Adıyamanspor
Kırklarelispor geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı. Haftalardır düşüş içerisindeydiler. Çankırı gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönerek rahat bir nefes aldılar. Adıyamanspor ise bence düştü. Ev sahibi ekip kazanacağını ve daha rahat bir konuma geleceğini düşünüyorum. Deplasman ekibinde Mustafa Öner, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Fethiyespor - Sarıyer
Fethiyespor uzun zamandır kazanamıyor. Sarıyer ise müthiş başladığı 2. sezona aynı şekilde devam edemedi. Yine de rahat bir konumdalar. Artık puan kaybına tahammülü olmayan ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyorum. Fethiyespor'da Sabri Gümüşsoy cezası, Uğur Aktaş ve Anıl Toşur sakatlığı yüzünden forma giyemeyecek. Sarıyer'de ise Turgay Koyuncu kart cezalısı.

1461 Trabzon - Adana Demirspor
Haftanın maçı Trabzon'da oynayacak. Uzun süredir kaybetmeyen 1461 Trabzon, son haftalarda çok formda. Adana Demirspor ise istikrarsız grafiğini sürdürüyor. Ev sahibi ekibin zor da olsa kazanacağını düşünüyorum. 1461 Trabzon'da Aytaç Ak, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Alanyaspor - Çankırıspor
Alanyaspor 22 maçın 12'sinde berabere kaldı. Çok ilginç bir performans sergiliyorlar. Çankırıspor ise geçen hafta hedef maçlarından birini kaybetti. Deplasman karneleri oldukça zayıf. Ev sahibi ekibin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum ama bir beraberlik beni şaşırtmaz. Alanyaspor'da Fatih Arat, Çankırıspor'da Gökhan Aslan kart cezalısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder