9 Mart 2012 Cuma

Kırmızı Grup - 24. Hafta | Maç Önü



Altınordu - Eyüpspor
Altınordu, geçen hafta büyük bir süprize imza atarak, Bandırma deplasmanından puanla döndü ama 15 Ocak'tan bu yana gol atamadılar. Eyüpspor ise, Körfez FK'ya kendi evinde kaybetti. Onlar için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. İstikrarsız sonuçlar alıyorlar, yine de küme düşeceklerini düşünmüyorum. Maç hakkındaki tahminim, Eyüpspor'un yenilmeyeceği yönünde. Altınordu'da Anıl Özönerli ve Bayram Çetin, kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.

Körfez FK - Kızılcahamamspor
Körfez FK geçen hafta aldığı 3 puanla, zirveyle arasındaki puan farkını iyice eritti. Kızılcahamamspor ise, 3 hafta aradan sonra kazanarak ilk 5 iddiasını sürdürdü. Ev sahibi ekip, benim şampiyonluk adaylarımdan. Lidere bu kadar yaklaşmışken, iç sahada işi sıkı tutacaklarını ve Kızılcahamamspor'u yeneceklerini düşünüyorum. Körfez FK'da Serdar Topraktepe, kart cezalısı.

Adıyamanspor - Ünyespor
Adıyamanspor'un artık kümede kalması çok güç. En yakın rakibiyle aralarında 8 puan fark var. En önemlisi, puan alamıyorlar. Ünyespor ise son 3 maçta, 7 puan toplayarak, formda olduğunun sinyallerini verdi. Bu deplasmanda da kazanıp, biraz daha rahatlayacaklarını düşünüyorum. Maç öncesinde iki ekipte de eksik yok.

Çankırıspor - Kırklarelispor
Çankırıspor, 4 Aralık'tan bu yana oynadığı iç saha maçlarını kazanıyor. Kırklarelispor ise, ciddi bir düşüşte. Birkaç hafa içerisinde, küme düşme potasında görebiliriz onları. Ev sahibi ekibin, galibiyet serisini sürdüreceğini ve maçı kazanacağını düşünüyorum. Kırklarelisporlu Yavuz Alayoğlu, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Adana Demirspor -  Alanyaspor
Adana Demirspor da, geçen haftanın karlı takımlarından. Kırklareli deplasmanından çok kritik bir 3 puanla döndüler. Alanyaspor ise, Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. 21 maçta, yalnızca 4 mağlubiyetleri var. 2 deplasman maçı öncesine kadar da, dış sahada kaybetmemişlerdi. Maç hakkındaki tahminim, puan kaybına tahammülü olmayan ev sahibi ekibin, maçı kazanacağını düşünüyorum. Alanyasporlu Hayrullah Akyel, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Sarıyer - 1461 Trabzon
Sarıyer, play-off hesapları yapıyor. 1461 Trabzon ise, ilk 5'teki yerini kaptırmama. 29 Ekim'den bu yana oynadıkları 15 maçta mağlubiyet almadılar. Bu maçta, iki takımın da beraberliğe hayır diyeceğini sanmıyorum. Ev sahibi ekipte Turgay Koyuncu, kart cezalısı.

Denizli Belediyespor - Fethiyespor
Grubun en zor maçı, Denizli'de oynanacak. Denizli Belediyespor, ilk 5'i hedefliyor. Fethiyespor ise liderin en yakın takipçisi ama son haftalarda düşüşte. Maç hakkındaki tahminim, beraberliğin ön plana çıktığı bir maç olacağı yönünde. Deplasman ekibinde Salim Coğuplugil, kart cezalısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder