2 Mart 2012 Cuma

Kırmızı Grup - 23. Hafta | Maç Önü

Kızılcahamamspor - Adıyamanspor
Kırmızı Grup'ta haftanın ilk maçı, Ankara'da oynanıyor. Kızılcahamamspor, istikrarsız performansına devam ediyor. 3 haftadır kazanamadılar. Adıyamanspor'un ise ligde kalma umutları iyice azaldı. Bu maçta, play-off umutlarını devam ettirmek isteyen ev sahibi ekibin, 3 puana daha yakın olduğunu düşünüyorum. Kızılcahamamspor'da Volkan Nadir Yılmaz ve Hüseyin Korkmaz, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Eyüpspor - Körfez FK
İkinci sezon için, en fazla çıkış yapmasını beklediğim iki takım karşı karşıya geliyor. Eyüpspor ilk 5, Körfez FK ise liderliği hedefliyor. Bence haftanın en zor maçı olacak, o yüzden tahmin yürütmek çok güç. Çıkacak hiçbir sonuç beni şaşırtmaz. Ev sahibi ekipte Onur Demirtaş ve Halil Hocaoğlu, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Bandırmaspor - Altınordu
Bandırmaspor, maç fazlasıyla en yakın rakibinin 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Altınordu ise küme düşme hattının hemen üzerinde. 15 Ocak'tan beri kazanamıyorlar ve küme düşmemek için puanlara ihtiyaçları var ama böylesine zorlu bir deplasmandan puan çıkarabileceklerini düşünümüyorum. Altınordu'da Güneş Can Görgülü, kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Fethiyespor - Şekerspor
Fethiyespor, liderliği bir hafta sürdürebildi. Önce 1461 Trabzon'a kaybetti, daha sonraki haftayı da BAY geçti. Şekerspor ise küme düşme hattında ve istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyorlar. Şampiyonluk yolunda fire vermek istemeyen ev sahibi ekibin, maçı kazanacağını düşünüyorum. Fethiyespor'da Uğur Aktaş, cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

1461 Trabzon - Denizli Belediyespor
Play-off mücadelesi veren iki ekip, Trabzon'da karşı karşıya gelecek. 1461 Trabzon, 13 maçtır kaybetmiyor. İç sahada da 9 maçlık bir yenilmeme serileri var. Denizli Belediyespor ise, geçen hafta Alanyaspor'u farklı yenerek moral buldu. Bu maçta iki takımın da 1 puana hatır diyeceğini sanmıyorum. Maç öncesinde ev sahibi ekipte eksik yok. Denizli Belediyespor'da ise Ozan Kurukoç, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Alanyaspor - Sarıyer
Alanyaspor 3 haftadır daha açık oynuyor. Bu da onları beraberlik takımı hüviyetinden çıkardı. Sarıyer ise 2. yarıya hızlı bir giriş yapmıştı ama devamını getiremedi. Bu maçta ev sahibi ekibin bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum. Deplasman ekibinde Turgay Koyuncu ve Sinan Pektemek gibi iki önemli eksik var.

Kırklarelispor - Adana Demirspor
Kırklarelispor, ilk 5 yarışından uzaklaştı. Adana Demirspor ise önce Eyüpspor'a, daha sonra Ünyespor'a kaybederek şampiyonluk yolunda önemli yaralar aldı. Teknik direktör değişiklikleri, takımları daha fazla motive eder. Bu yüzden deplasman ekibinin, 3 puanı kazanacağını düşünüyorum. Maç öncesi iki ekipte de eksik bulunmuyor.

Ünyespor - Çankırıspor
Ünyespor 2 haftadır çok önemli galibiyetler aldı. Çankırıspor ise, özellikle evinde iyi sonuçlar almaya devam ediyor ama deplasmanlarda iyi bir grafik çizmiyorlar. Ev sahibi ekibin, galibiyete daha yakın taraf olduğunu düşünüyorum. Ünyespor'da Seydihan Başlantı, Çankırıspor'da Ali Yakup, cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder