9 Mart 2012 Cuma

Beyaz Grup - 24. Hafta | Maç Önü


Ofspor - Tepecikspor
Ofspor, grubun iddiasız ekiplerinden. Kaybedecek bir şeyleri olmaması, onları tehlikeli bir rakip olarak kılıyor. Tepecikspor ise kısıtlı kadrosuna rağmen, ilk 5'i kovalamaya devam ediyor. Bence play-off'a kalamayacaklar ama topladıkları puan ve oynadıkları oyun, takdir edilesi. Maçın berabere biteceğini düşünüyorum. İki takımda da eksik bulunmuyor.

Konya Torku Şekerspor - Şanlıurfaspor
Konya Torku, 2 haftadır çok önemli galibiyetler alıyor. Daha önceleri cömertçe dağıttıkları puanlara yanıyor olmaları muhtemel. Kadro kaliteleri, ilk 5 içinde olmayı başarabilecek düzeyde ama iş işten geçmişe benziyor. Şanlıurfaspor ise galibiyetlere ve liderliğe devam ediyor. Bu deplasmanda da, bence 1 adım öndeler. Maç öncesinde iki takımda da önemli eksikler var. Ev sahibi ekipte Bilal Aziz ve Yusuf Akyel, deplasman ekibinde Adlan Canlıka ve Koray Avcı, kart cezalısı.

Tokatspor - Çorumspor
İki takım da küme düşme potasında. Tokatspor, devre arasında önemli transferler yaptı ama bir türlü istediği puanları toplayamadı. Çorumspor ise, Diyarbakır deplasmanından puansız dönerek bence işini çok zora soktu. 6 puanlık maçı, ev sahibi ekibin kazanacağını ve kümede kalma umudunu sürdüreceğini düşünüyorum. Çorumspor'da Emrah Yılmaz ve Ceyhun Yelkenci, kart cezalısı.

Gaziosmanpaşa - İskenderun DÇ
Gaziosmanpaşa da grubun hedefsiz takımlarından. İskenderun DÇ ise, ilk 5 peşinde. 2 haftalık mağlubiyet serisini, geçen hafta sonlandırdılar. Maç hakkındaki tahminim, beraberliğin ön planda olacağı yönünde. İki takımda da eksik bulunmuyor.

Diyarbakırspor - Kocaelispor
Bu gruptaki son 4 sıradaki takım, çok zor puan kazanıyor. O yüzden alınan her puan, altın değerinde. Diyarbakırspor, Çorumspor'u mağlup ederek, küme düşme potasının üzerine çıkmıştı. Eğer bu hafta da kazanırlarsa, iyice rahatlamış olacaklar. Kocaelispor ise, son 2 haftadır rakiplerine kök söktürüyor ama bir türlü şeytanın bacağını kıramadılar. Maçı zor da olsa ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyorum.

Balıkesirspor - Altay
Haftanın en zor maçı, Balıkesir'de oynanacak. İki takım da geçen hafta çok zor kazandılar ama zirve takibini sürdürüyorlar. Maç hakkında tahmin yürütmek çok güç ama ev sahibi ekip olması sebebiyle, Balıkesirspor'un 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. Altaylı Ziya Şakar, kart cezalısı.

Bugsaşspor - Bozüyükspor
Bugsaşspor geçen haftayı BAY geçerek, 5. sıradaki yerini kaybetti. Bozüyükspor ise, 2 haftadır berabere kalıyor. Pendikspor karşısında iyi oynamalarına rağmen, zemine takıldılar. Maç hakkında tahmin yürütmek çok güç. Bence beraberlik biraz daha ön planda. İki takımda da eksik bulunmuyor.

Pendikspor - Turgutluspor
Pendikspor da grubun orta sıra takımlarından. Geçen hafta Bozüyükspor'a çelme taktılar. Turgutluspor ise 3 hafta aradan sonra kazanarak, kendini ilk 5 sıranın içinde buldu. Pendik deplasmanı onlar için çok zor geçecektir. Maç hakkındaki görüşüm, berabere biteceği yönünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder