2 Mart 2012 Cuma

Beyaz Grup - 23. Hafta | Maç Önü

Tepecikspor - Konya Torku Şekerspor
Tepecikspor ilk 5 yarışına devam ediyor. Konya Torku Şekerspor ise küme düşmeye de, play-off hattına da çok uzak. Tabii böyle olmaları, onları tehlikeli bir takım olarak kılıyor. Maçlara çok rahat çıkıyorlar. Bozüyükspor'a son saniyede boyun eğdiler. Bugsaşspor ve Turgutluspor'a çelme taktılar. Tepecikspor bu yüzden işini sıkı tutmalı. Maç öncesinde deplasman ekibinde önemli eksikler var. İlkay Margılıçlı, Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Özgür Çelik, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Bu yüzden ibre ev sahibi ekibin galibiyetini gösteriyor.

Turgutluspor - Ofspor
Turgutluspor 3 haftadır kazanamıyor. Oysa ikinci yarıya hayli iyi başlamışlardı. Sezon başından beri süregelen iç saha fobileriyse devam ediyor. 10 maçta 5 galibiyetleri var. 7 gol atıp, 9 gol yediler. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım için kötü bir grafik. Ofspor ise, müthiş mücadelesine devam ediyor. Her sahada, her takımdan puan alabilme potansiyelleri var. Bu maçta da, bu performanslarına devam edeceklerini ve Turgutlu'dan puanla döneceklerini düşünüyorum. Ev sahibi ekipte eksik bulunmazken, deplasman ekibinde Savaş Topaloğlu kart cezalısı.

Bozüyükspor - Pendikspor
Bozüyükspor geçen hafta Of deplasmanında 2 puan bıraktı ve ligdeki ilk beraberliğini aldı. Pendikspor ise Konya Torku gibi, alt ve üst sıralarla alakası olmayan bir takım. Bozüyük'te müthiş bir kar var, bu yüzden çalışmalara devam edebilmek için Antalya'nın yolunu tuttular. Sahanın temizlenmesi için müthiş çalışmalar var. Bakalım maç günü son durum nasıl olacak. Ev sahibi ekipte Atahan'ın cezası, Okan ve Mikail'in sakatlıkları geçti. Tam kadro maça çıkacaklar. Deplasman ekibinde ise tek eksik, kart cezalısı Caner Erdoğan. Galibiyete daha fazla ihtiyacı olan Bozüyükspor'un, kendi evindeki galibiyet serisine devam edeceğini düşünüyorum.

Altay - Yeni Malatyaspor
Altay, zirve takibini sürdürüyor. Geçen haftayı BAY geçtiler. Yeni Malatyaspor ise 3 haftadır kazanıyor ve bu süreçte kalelerinde gol görmediler. Yine de beklentileri karşıladıklarını söyleyebilmek güç. Puan kaybına tahammülü olmayan ev sahibi ekibin, maçı kazanacağını düşünüyorum. Deplasman ekibinde Gökhan Sinanoğlu, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Kocaelispor - Balıkesirspor
Balıkesirspor, maçı kazanır. Kemal Cingirt ve Kerem Gülbahar, Kocaeli deplasmanında forma giyemeyecek.

İskenderun DÇ - Diyarbakırspor
İskenderun DÇ, 2 haftadır kaybediyor ama ilk 5 yarışından çok da uzaklaşmış değiller. Diyarbakırspor ise, geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı ve küme düşme potasının üzerine çıktı. Bu grupta, takımlar arasındaki güç farkı çok fazla. Bu sebeple alt sıralardaki takımların aldığı her puan altın değerinde. Maça geçecek olursak, İskenderun DÇ'nin maçı kazanacağını düşünüyorum. Ev sahibi ekipte Taner Otlak ve Emre Özkurt, kart cezalısı.

Çorumspor - Gaziosmanpaşa
Çorumspor geçen hafta Diyarbakırspor'a kaybederek, son 3 sıraya indi. Gaziosmanpaşa ise orta sıralarda, hedefsiz bir takım görüntüsü çiziyor. Böyle maçlar, Çorumspor için hedef maç niteliğinde. Kesinlikle puanla ayrılmaları lazım ama deplasman ekibinin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. Maç öncesinde, iki takımda da eksik yok.

Şanlıurfaspor - Tokatspor
Şanlıurfaspor, geçen hafta liderliği geri aldı. Tokatspor ise Tepecikspor'a da kaybederek, kümede kalma şansını iyice zora soktu. Liderliği kaptırmak istemeyen Şanlıurfaspor, 3 puanı alan taraf olur. Ev sahibi ekipte, hafta arası yapılan idmanda Sedat Yeşilkaya kadro dışı bırakıldı. Sakatlığı devam eden Özgür Özkaya'da, bu maçta takımdaki yerini alamayacak. Deplasman ekibinde ise geçen hafta kırmızı kart gören Yaşar Kabakçı, bu maçta forma giyemeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder