6 Nisan 2012 Cuma

Kırmızı Grup - 28. Hafta | Maç Önü


Adana Demirspor - Denizli Belediyespor
Play-off mücadelesi veren iki takım, Adana'da karşı karşıya geliyor. İki takım da geçen hafta yara aldı. Bu hafta alacakları 3 puanla bunu telafi etmek istiyorlar. İkisi de çok istikrarsız ama teknik direktör değişikliği yapan Adana Demirspor'un, 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. Adana Demirspor'da Necati Demirhan, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. 

Eyüpspor - Kızılcahamamspor
Eyüpspor ikinci sezona, iyi transferlerle ve play-off hedefiyle başladı ancak hesaplar tutmadı. Şimdi küme düşme potasının içindeler. Kızılcahamamspor ise, hafta arasında teknik direktör değişikliğine giden bir başka takım. Bu maçtan beraberlik çıkacağını düşünüyorum. Eyüpspor'da Hakan Akbaş, Kızılcahamamspor'da Ömer Topraktepe ve Üstün Bilgi, kart cezalısı.

Bandırmaspor - Ünyespor
Lider Bandırmaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Ünyespor'u konuk ediyor. Eğer hedefe ulaşmak istiyorlarsa evlerinde böyle maçları kazanmak zorundalar. Bandırmaspor'un galip geleceğini düşünüyorum. Ünyesporlu Buğra Erdoğan, kart cezalısı.

Altınordu - Alanyaspor
Altınordu da küme düşme tehlikesi yaşayan ekiplerden. Alanyaspor ise son haftaların en iyi takımlarından biri. 25 maçta yalnızca 4 kez yenildiler. Deplasmanda oldukça iyi bir performans sergiliyorlar. Altınordu deplasmanından da kaybetmeden döneceklerini düşünüyorum. Alanyasporlu İlyas Sakızcı, kart cezalısı.

Körfez FK - 1461 Trabzon
Haftanın en zor maçı Körfez'de oynanacak. İki takım da şampiyonluk mücadelesi veriyor, tam anlamıyla 6 puanlık bir maç. Hafta arası Körfez FK teknik direktörü Serhat Güller, görevinden ayrıldı. Boşluğunu Serdar Topraktepe ile doldurmaya çalışıyorlar. 1461 Trabzon ise uzun zamandır yenilmiyor ve iyi bir hava yakaladılar. Bu deplasmandan da puansuz dönmeyeceklerdir. Körfez FK'da Bilal Çalışkan, 1461 Trabzon'da Göksu Alhas, kart cezalısı.

Adıyamanspor - Fethiyespor
Adıyamanspor'un artık kümede kalması imkansız. Fethiyespor ise eski formunda değil ama bu hafta kazanıp moral bulacaklardır. Fethiyesporlu Deniz Pıtır, kart cezalısı.

Çankırıspor - Şekerspor
İki takım da geçen hafta flaş galibiyetlere imza attılar ve nefes aldılar. Çankırıspor, evinde iyi sonuçlar alan bir ekip. Bu hafta da kazanacaklarını ve iyice rahatlayacaklarını düşünüyorum. İki takımda da eksik bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder